Ciuperci umplute cu parizer vegetal

Printeaza

Ciuperci umplute cu parizer vegetal

Ingrediente:Ciuperci umplute cu parizer vegetal

  • 1 kg ciuperci
  • 200 g parizer vegetal
  • 1 ou
  • 100 g caşcaval vegetal
  • pătrunjel
  • 1 lingură ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se recomandă ciupercile tinere, albe. Se aleg şi li se scot codiţele, se spală şi se scurg de apă.

Parizerul vegetal se dă prin răzătoarea mare şi se amestecă cu oul şi pătrunjelul verde. în tava de la cuptor se pune o hârtie pentru copt, unsă cu ulei, pe care se aşază ciupercile umplute cu compoziţia menţionată mai sus.

Deasupra fiecărei ciupercuţe se pune caşcaval ras. Se dau la cuptor 20-25 de minute. Se servesc calde.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Mi se pare ca stric ciupercile cu parizerul asta vegetal. Da, este o reteta de post dar parca nu ma incanta combinatia aceasta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.