Ciuperci umplute cu parizer vegetal
PrinteazaCiuperci umplute cu parizer vegetal
- 1 kg ciuperci
- 200 g parizer vegetal
- 1 ou
- 100 g caşcaval vegetal
- pătrunjel
- 1 lingură ulei
- sare
Mod de preparare:
Se recomandă ciupercile tinere, albe. Se aleg şi li se scot codiţele, se spală şi se scurg de apă.
Parizerul vegetal se dă prin răzătoarea mare şi se amestecă cu oul şi pătrunjelul verde. în tava de la cuptor se pune o hârtie pentru copt, unsă cu ulei, pe care se aşază ciupercile umplute cu compoziţia menţionată mai sus.
Deasupra fiecărei ciupercuţe se pune caşcaval ras. Se dau la cuptor 20-25 de minute. Se servesc calde.
Poftă bună!
Mi se pare ca stric ciupercile cu parizerul asta vegetal. Da, este o reteta de post dar parca nu ma incanta combinatia aceasta