Ciuperci umplute cu parmezan

Printeaza

Ciuperci umplute cu parmezan din: ciuperci, unt, cascaval sau parmezan, oua, sare, piper, lamaie.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu parmezan

  • 6-10 ciuperci mari
  • 1 lingură cu unt
  • 150 g caşcaval ras sau parmezan
  • 2 ouă
  • sare
  • piper măcinat
  • 1/2 lămâie, pătrunjel

 

Mod de preparare:

Spălaţi şi curăţaţi ciupercile, separaţi codiţele, spălaţi-le sub jet de apă şi puneţi- le la scurs cu pălăria albă în sus. Fierbeţi ouăle, lăsaţi-le în apă rece.

Ungeţi o tavă cu unt, puneţi ciupercile, presăraţi sare şi piper, stoarceţi deasupra zeama de la 1 lămâie şi presăraţi caşcavalul ras. Puneţi tava în cuptorul cald 20 min. Puneţi codiţele între pălăriile ciupercilor.

Când ciupercile sunt făcute, aşezaţi totul pe un platou, alter­nând cu felii de ou şi pătrunjel tocat.

Serviţi cu pâine de casă.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.