Ciuperci umplute cu pasta de creveti

Printeaza

Ciuperci umplute cu pasta de creveti din: ciuperci, unt topit, creveti, ceapa verde, coriandru, bacon, ardei iute, sos de peste, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu pasta de creveti

  • 24 ciuperci
  • 2 linguri de unt topit
  • 250gr creveti decorticati
  • ¼ cana de ceapa verde, tocata
  • ¼ ceasca coriandru
  • 2 felii de bacon, cubulete
  • 1 lingura de ardei iute, cuburi
  • 1 lingurita de sos de peste
  • sare
  • piper negru proaspat macinat

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 200C.

Curatati ciupercile si scoateti tulpinile. Puneți ciupercile pe o foaie de copt si ungeti cu unt topit. Dati la cuptor timp de 12 minute. Intre timp pregatiti umplutura.

Adaugati la blender crevetii , ceapa verde, coriandru, sunca, ardei iute, sos de peste si procesati pana la omogenizare. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.

Umpleti fiecare ciuperca si asezati in tava. Dati la cuptor timp de 8-10 minute.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.