Ciuperci umplute cu pasta de creveti
PrinteazaCiuperci umplute cu pasta de creveti din: ciuperci, unt topit, creveti, ceapa verde, coriandru, bacon, ardei iute, sos de peste, sare, piper.
- 24 ciuperci
- 2 linguri de unt topit
- 250gr creveti decorticati
- ¼ cana de ceapa verde, tocata
- ¼ ceasca coriandru
- 2 felii de bacon, cubulete
- 1 lingura de ardei iute, cuburi
- 1 lingurita de sos de peste
- sare
- piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Se incalzeste cuptorul la 200C.
Curatati ciupercile si scoateti tulpinile. Puneți ciupercile pe o foaie de copt si ungeti cu unt topit. Dati la cuptor timp de 12 minute. Intre timp pregatiti umplutura.
Adaugati la blender crevetii , ceapa verde, coriandru, sunca, ardei iute, sos de peste si procesati pana la omogenizare. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper.
Umpleti fiecare ciuperca si asezati in tava. Dati la cuptor timp de 8-10 minute.
Pofta buna!