Ciuperci umplute cu pasta de legume

Printeaza

Ciuperci umplute cu pasta de legume din: ciuperci, ardei, dovlecel, usturoi, rosie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu pasta de legume

  • 4 ciuperci
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 dovlecel mic
  • 1/2 ceapă mică
  • 1 căţel de usturoi
  • 1 roşie
  • 1 lingură ulei vegetal
  • mix de piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Indepărtează codiţa de la ciuperci. Tai-o cubuleţe. Scoate pulpa de la roşie, paseaz-o, taie restul roşiei cubuleţe. Taie cubuleţe dovlecelul, ardeiul, ceapa, usturoiul, apoi amestecă-le cu ciupercile tocate şi condimentează.

Trage-le uşor la tigaie, cât să se rumenească. Umple ciupercile cu un strat de roşii pasate şi cu amestecul de legume călite. Dă la cuptor maximum 15 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.