Ciuperci umplute cu pasta de legume
PrinteazaCiuperci umplute cu pasta de legume din: ciuperci, ardei, dovlecel, usturoi, rosie, ulei, sare, piper.
- 4 ciuperci
- 1/2 ardei gras
- 1/2 dovlecel mic
- 1/2 ceapă mică
- 1 căţel de usturoi
- 1 roşie
- 1 lingură ulei vegetal
- mix de piper
- sare
Mod de preparare:
Indepărtează codiţa de la ciuperci. Tai-o cubuleţe. Scoate pulpa de la roşie, paseaz-o, taie restul roşiei cubuleţe. Taie cubuleţe dovlecelul, ardeiul, ceapa, usturoiul, apoi amestecă-le cu ciupercile tocate şi condimentează.
Trage-le uşor la tigaie, cât să se rumenească. Umple ciupercile cu un strat de roşii pasate şi cu amestecul de legume călite. Dă la cuptor maximum 15 minute.
Pofta buna!