Ciuperci umplute cu piept de pui

Printeaza

Ciuperci umplute cu piept de pui din: piept de pui, ciuperci, ardei, ceapa, rosii, ulei, sare, piper, paprika, sare, piper, cascaval.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu piept de pui

  • 800 g ciuperci
  • 500 g piept de pui tăiat cubuleţe
  • 1 ardei roşu tăiat cubulete
  • 2 cepe albe, tăiate mărunt
  • 2 roşii tăiate cubuleţe
  • 1 legătură de pătrunjel
  • 4 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • un praf de paprika
  • 300 g caşcaval tăiat în felii subţiri

 

Mod de preparare:

Foloseşte ciuperci champignon cu pălăriile mai mari. Rupe codiţele ciupercilor şi curăţă-le bine pălariile. Pune uleiul in tigaie şi căleşte ceapa până se înmoaie.

Adaugă ardeiul şi căleşte-l. Adaugă carnea, amestecă şi lasă să se călească până se albeşte. Adaugă codiţele ciupercilor tăiate mărunt până sunt gata.

Adaugă sare, condimentele, amestecă bine. Adaugă roşiile cubuleţe şi mai lasă până când sunt gata. Opreşte focul şi adaugă pătrunjelul tăiat mărunt.

Umple pălăriile ciupercilor cu această umplutură şi pune-le într-o tavă. Coace-le până când pălăriile s-au înmuiat. Scoate tava şi pune deasupra fiecărei pălării câte o felie de caşcaval.

Mai dă la cuptor pentru câteva minute, ca să se topească caşcavalul.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.