Ciuperci umplute cu praz si linte

Printeaza

Ciuperci umplute cu praz si linte din: linte verde, praz, gris, morcovi, ardei, usturoi, curry, ciuperci, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu praz si linte

  • 450 g linte verde
  • 200 g praz
  • 2 linguriţe griş
  • 2 morcovi
  • 1 ardei mare roşu
  • 3 căţei de usturoi
  • 1-2 linguri curry
  • 8 ciuperci cu pălăria mare
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare
  • piper
  • frunze proaspete de pătrunjel

 

Mod de preparare:

Speli ciupercile şi le cureţi, încingi uleiul într-o crăticioară şi căleşti usturoiul zdrobit şi prazul tăiat rondele. Când prazul devine translucid, adaugi morcovii cubuleţe şi ardeii fâşii.

După ce se pătrund, adaugi lintea. Laşi să fiarbă pe foc mic, 5-7 minute. Stingi focul, iar după ce se răcesc, presari grisul, sare, piper şi curry după gust.

Umpli ciupercile cu amestecul şi le coci 10-15 minute.

Le serveşti presărate cu pătrunjel tocat.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.