Ciuperci umplute cu rosii cherry

Printeaza

Ciuperci umplute cu rosii cherry din: ciuperci, cascaval, rosii, ceapa, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu rosii cherry

  • 24 ciuperci champignon
  • 150 g caşcaval semimaturat
  • 150 g roşii cherry
  • 1 ceapă verde
  • sare
  • piper măcinat
  • 1 fir de cimbru
  • 1 ou
  • 1 lingură cu pesmet

 

Mod de preparare:

Indepărtează picioarele ciupercilor, decojeşte pălăriile şi clăteşte-le puţin, apoi şterge-le cu prosoape de hârtie.

Rade caşcavalul. Spală roşiile şi taie-le în opt. Curăţă ceapa verde. Spală cimbrul şi rupe-i frunzuliţele. Toacă mărunt ceapa verde şi cimbrul. Amestecă totul, adăugând sare şi piper, apoi oul şi pesmetul.

Umple ciupercile cu amestecul astfel pregătit şi aşază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Lasă-le 12-15 minute în cuptorul încins la 200°C.

Serveşte cu cartofi fierţi şi sos de usturoi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.