Ciuperci umplute cu rosii cherry
PrinteazaCiuperci umplute cu rosii cherry din: ciuperci, cascaval, rosii, ceapa, sare, piper, cimbru.
- 24 ciuperci champignon
- 150 g caşcaval semimaturat
- 150 g roşii cherry
- 1 ceapă verde
- sare
- piper măcinat
- 1 fir de cimbru
- 1 ou
- 1 lingură cu pesmet
Mod de preparare:
Indepărtează picioarele ciupercilor, decojeşte pălăriile şi clăteşte-le puţin, apoi şterge-le cu prosoape de hârtie.
Rade caşcavalul. Spală roşiile şi taie-le în opt. Curăţă ceapa verde. Spală cimbrul şi rupe-i frunzuliţele. Toacă mărunt ceapa verde şi cimbrul. Amestecă totul, adăugând sare şi piper, apoi oul şi pesmetul.
Umple ciupercile cu amestecul astfel pregătit şi aşază-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Lasă-le 12-15 minute în cuptorul încins la 200°C.
Serveşte cu cartofi fierţi şi sos de usturoi.
Pofta buna!