Ciuperci umplute cu spanac si porumb

Printeaza

Ciuperci umplute cu spanac si porumb din: ciuperci, morcov, telina, usturoi, spanac, porumb, branza, cascaval, ulei, morcovi, sare, piper, unt.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu spanac si porumb

  • 500 g ciuperci mari
  • 1 morcov
  • 1/2 ţelină mică
  • 1 căţel de usturoi
  • 250 g spanac
  • 3 linguri boabe de porumb
  • 100 g brânză dulce
  • 100 g caşcaval
  • 2 linguri ulei
  • 10 bucăţi baby morcovi
  • sare
  • piper
  • 15 g unt

 

Mod de preparare:

Cureţi spanacul şi îl speli în mai multe ape. Cureţi apoi legumele şi ciupercile şi le speli. Tai cubuleţe picioruşele ciupercilor şi le înăbuşi în ulei, amestecând periodic. Adaugi morcovul şi ţelina date pe răzătoarea fină, iar după ce primele ingrediente au scăzut, pui frunzele de spanac tăiate în fâşii.

Continui să le căleşti împreună pentru 2-3 minute, iar la sfârşit presari sare, piper şi usturoiul curăţat şi zdrobit.

Când legumele călite s-au răcit, adaugi brânza dulce, 1 lingură de porumb, puţină sare, piper şi 50 g caşcaval. Cu această compoziţie umpli pălăriile de ciuperci şi le presari cu caşcavalul ras rămas şi cu boabe de porumb.

Ungi cu unt o formă termorezistentă şi aşezi ciupercile. In mijlocul fiecăreia înfigi câte un baby morcov opărit. Le coci 20 de minute la foc mediu. Le consumi cu un sos de iaurt şi leurdă ori de usturoi verde sau cu puţin ketchup iute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.