Ciuperci umplute cu spanac

Printeaza

Ciuperci umplute cu spanac din: ciuperci, spanac, ulei de masline, usturoi.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu spanac

  • 20 de ciuperci
  • 100 g spanac
  • ulei de măsline
  • 4 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se pune la încălzit puţin ulei de măsline, se adaugă vreo 4 căţei de usturoi striviţi. Se adaugă spa­nacul şi se căleşte totul câteva minute.

Se curăţă şi se taie cozile ciupercilor. Ciupercile se pun într-un vas termorezistent care se unge cu puţin ulei de măsline. Se umplu ciupercile cu spanacul călit.

Se dau la cuptor pentru circa 20 de minute. Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.