Ciuperci umplute cu sunca si praz

Printeaza

Ciuperci umplute cu sunca si praz din: ciuperci, sunca, ardei, praz, cascaval, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute cu sunca si praz

  • 10 ciuperci champigno cât mai mari
  • 100 g şuncă presată
  • 1 ardei
  • 1/2 praz
  • 50 g caşcaval
  • sare
  • piper
  • 3 linguri ulei
  • unt, pentru uns tava

 

Mod de preparare:

Rupi picioruşele ciupercilor şi le tai mărunt. Speli pălării le le laşi la scurs.

Incingi uleiul şi căleşti prazul curăţat şi tocat până când devine sticlos. Adaugi picioruşele ciupercilor, ardeiul tăiat şi şunca feliată şi mai ţii pe foc până scade zeama, apoi dai de-o parte.

Laşi la răcorit, amesteci compoziţia cu caşcavalui ras, sare şi piper, după gust. Aşezi pălăriuţele tavă unsă cu unt. Pui in ele umplutura şi le dai la cuptor, incălzit prealabil, 25-30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.