Ciuperci umplute cu carne de vitel din: ciuperci, carne de vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel si marar. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci mari 250 gr. carne de vaca sau vitel 2-3 linguri ulei 1 ou 1 ceapa mare 1 virf cutit piper sare 1 lingura patrunjel si marar tocate fin Mod de preparare […]
Ciuperci umplute la cuptor cu creier de vitel
PrinteazaCiuperci umplute la cuptor cu creier de vitel din: ciuperci, creier de vitel, unt, patrunjel verde, ou, sare, piper, pesmet.
Ingredinte:
- 12 ciuperci mari
- 1/2 creier de vitel
- 2 linguri unt
- 1 lingurita rasa patrunjel verde tocat
- 1 ou
- sare
- piper
- 1 lingura rasa pesmet
Mod de preparare:
Ciuperci umplute la cuptor cu creier de vitel: aleg ciuperci mari, intregi si frumoase, se curata, se scoate piciorul, se spala si se sareaza.
Picioarele ciupercilor se curata si ele, se spala, se taie bucatele mici si se prajesc cu 1 1/2 lingura de unt pina se inmoaie bine.
Intre timp se fierbe creierul in apa sarata, se curata de pielita, se zdrobeste si se freaca bine cu oul.
In pasta obtinuta se pun ciupercile prajite, patrunjelul, piperul, putina sare si se amesteca bine.
umplu ciupercile(palariile) cu aceasta compozitie, se presara peste fiecare putin pesmet, se stropeste cu restul de unt topit, se asaza intr-o tava unsa cu unt.
dau la cuptor pentru 20-25 minute. Se servesc calde sau reci
Pofta buna!
Ciuperci umplute cu carne de vitel
Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume
Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume din: muşchi de viţel, ciuperci, kaizer, ardei graşi, roşii, usturoi, ceapă, sare, piper, otet. Ingrediente: 4 bucăţi (file) muşchi de viţel 6-8 ciuperci 250 g kaizer 2 ardei graşi 2-3 roşii 3 căţei de usturoi 1 ceapă sare, piper oţet Mod de preparare: Cureţi ai speli legumele. Toci mărunt ceapa, ardeii, […]
Pofta buna!