Ciuperci umplute cu carne de vitel din: ciuperci, carne de vitel, ulei, ou, ceapa, piper, sare, patrunjel si marar. Ingrediente: 1/2 kg ciuperci mari 250 gr. carne de vaca sau vitel 2-3 linguri ulei 1 ou 1 ceapa mare 1 virf cutit piper sare 1 lingura patrunjel si marar tocate fin Mod de preparare […]
Ciuperci umplute la cuptor cu creier de vitel
PrinteazaCiuperci umplute la cuptor cu creier de vitel din: ciuperci, creier de vitel, unt, patrunjel verde, ou, sare, piper, pesmet.
Ingredinte:
- 12 ciuperci mari
- 1/2 creier de vitel
- 2 linguri unt
- 1 lingurita rasa patrunjel verde tocat
- 1 ou
- sare
- piper
- 1 lingura rasa pesmet
Mod de preparare
Se aleg ciuperci mari, intregi si frumoase, se curata, se scoate piciorul, se spala si se sareaza.
Picioarele ciupercilor se curata si ele, se spala, se taie bucatele mici si se prajesc cu 1 1/2 lingura de unt pina se inmoaie bine.
Intre timp se fierbe creierul in apa sarata, se curata de pielita, se zdrobeste si se freaca bine cu oul.
In pasta obtinuta se pun ciupercile prajite, patrunjelul, piperul, putina sare si se amesteca bine.
Se umplu ciupercile(palariile) cu aceasta compozitie, se presara peste fiecare putin pesmet, se stropeste cu restul de unt topit, se asaza intr-o tava unsa cu unt.
Se dau la cuptor pentru 20-25 minute. Se servesc calde sau reci
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute cu carne de vitel
Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume
Vitel la gratar si ciuperci umplute cu kaizer si legume din: muşchi de viţel, ciuperci, kaizer, ardei graşi, roşii, usturoi, ceapă, sare, piper, otet. Ingrediente: 4 bucăţi (file) muşchi de viţel 6-8 ciuperci 250 g kaizer 2 ardei graşi 2-3 roşii 3 căţei de usturoi 1 ceapă sare, piper oţet Mod de preparare: Cureţi ai speli legumele. Toci mărunt ceapa, ardeii, […]
Muschiulet cu ciuperci
Muschiulet cu ciuperci din: muschiulet de porc, ciuperci, masline, unt, ulei, vin. Ingrediente: 500 g muşchiuleţ de porc 300 g ciuperci proaspete 100 g măsline feliate 2 linguri unt 2 linguri ulei 150 ml vin alb sec sare piper Mod de preparare: Carnea se porţionează şi se rumeneşte în amestec de unt topit şi ulei. […]
Vitel cu ciuperci si vin
Vitel cu ciuperci si vin din: carne vitel, ciuperci, ulei sau unt, faina, vin, ceapa, bulion, sare. Ingrediente: 1 kg carne vitel 1/2 kg ciuperci 1 lingură ulei (unt) 1 lingură făină 1 pahar vin alb 2 cepe 1 lingură bulion sare Mod de preparare: Carnea se curăţă de pieliţe şi se taie bucăţi mai […]
Pofta buna!