Ciuperci umplute la cuptor

Printeaza

Ciuperci umplute la cuptor din: ciuperci, branza topita, cimbru, masline negre, ciabata, ulei de masline, patrunjel si pesmet.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_la_cuptor

  • 8 ciuperci cu palarii mari
  • 150 g branza topita, rupta bucati
  • 3 fire cimbru, maruntit
  • 100 g masline negre, tocate
  • 4 felii de ciabata
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi – unul zdrobit si unul intreg
  • patrunjel proaspat, tocat
  • 75 g pesmet
  • 3 linguri ulei de masline in plus

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la semnul 6/200 C. Rupe codiţele ciupercilor şi lasă deoparte, apoi unge pălăriile cu 2 linguri ulei şi presară sare şi piper negru.Toacă mărunt codiţele de ciuperci şi combină-le cu brânza, cimbrul, măslinele, usturoiul zdrobit, pătrunjelul şi jumătate din pesmet

Umple fiecare pălărie de ciupercă, presară pesmetul rămas şi stropeşte cu uleiul rămas, aşază-le pe tava de copt şi dă la cuptor 15-20 min.Rumeneşte feliile de ciabatta şi apoi freacâ-le cu usturoiul întreg. Stropeşte cu ulei de mâs ine şi aşază deasupra câte 2 pălării de ciuperci umplute.

Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci_umplute_la_cuptor

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.