Ciuperci umplute la gratar

Printeaza

O reteta de ciuperci umplute la gratar din: ciuperci, ardei gras, rosii, ceapa, usturoi, ulei de masline, patrunjel, frunze de busuioc, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci umplute la gratar

  • 12 ciuperci mari
  • 1 ardei gras
  • 3 rosii
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei de usturoi
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 legatura de patrunjel
  • 6-7 frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le şi scoateţi-le picioruşul. Puneţi-le la scurs cu interiorul pălăriei în jos. Curăţaţi ceapa şi ardeiul gras, spălaţi-le împreună cu roşiile, apoi tocaţi mărunt ceapa, iar roşiile şi ardeiul gras tăiaţi-le în cubulete.

Puneţi într-un castron ceapa tocată şi cubuleţele de ardei şi roşii, adăugaţi picioruşele ciupercilor tocate mărunt, căţeii de usturoi daţi pe răzătoarea mică, uleiul, pătrunjelul şi busuiocul, tocate mărunt, sare şi piper după gust.

Amestecaţi bine şi puneţi câte 2 linguri din acest amestec în fiecare ciupercă. Puneţi ciupercile astfel umplute pe grătarul încins şi frigeţi-le 15 minute.

Serviţi câte 3 ciuperci la o porţie şi ornaţi cu frunze de pătrunjel.

Ciuperci umplute la gratar

Ciuperci umplute la gratar

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • ciuperci umplute la gratar
  • ciuperci la gratar umplute
  • ciuperci umplute pe gratar
  • ciuperci umplute

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.