Ciuperci umplute cu parmezan si verdeata
PrinteazaCiuperci umplute cu parmezan si verdeata din: ciuperci, ceapa, unt, parmezan, piper alb, verdeata.
- 10 ciuperci mari
- o ceapa alba
- 150 g unt
- 3 linguri parmezan
- un praf piper alb
- verdeata
Mod de preparare:
Se trec rapid ciupercile prin apă, se desprind pălăriile de picioruşe si se fierb 10 minute, în apă cu un praf de sare.
Ceapa se taie mărunt, la fel si picioruşele ciupercilor. Se pune ceapa la călit în 100 g de unt si apoi se adaugă picioruşele. Se presară cu piper si se lasă până ce se evaporă apa.
Se scurg de apă pălăriile şi se pun într-o tavă cu cele 50 g unt. Se umplu pălăriile cu amestecul de ceapă si se dau la cuptor pentru 15 minute. Se servesc cu verdeaţă şi parmezan.
Ciuperci umplute cu parmezan si verdeata
Pofta buna!