Ciuperci umplute cu patrunjel si cascaval

Printeaza

Ciuperci umplute cu patrunjel si cascaval din: ciuperci, pătrunjel, ceapa, ulei, sare, piper, cascaval.

 

Ingrediente: Ciuperci_umplute_cu_patrunjel_si_cascaval

  • 12 ciuperci
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 ceapă
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 200 g caşcaval

Mod de preparare:

Cureţi ciupercile şi le speli foarte bine. Tai codiţele cubuleţe fine ‘şf le căleşti împreună cu ceapa, timp de 10 minute, in ulei încins.

Adaugi sare şi piper, după gust şi jumătate de le­gătură pătrunjel tocat mărunt. Umpli ciupercile cu această compoziţie şi le aşezi într-o tavă.

Razi caşcaval deasupra şi introduci tava în cuptor pentru 15-20 de minute. Ornezi cu fire de pătrunjel.

Ciuperci umplute cu patrunjel si cascaval

Ciuperci_umplute_cu_patrunjel_si_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.