Ciuperci umplute cu patrunjel si cascaval
PrinteazaCiuperci umplute cu patrunjel si cascaval din: ciuperci, pătrunjel, ceapa, ulei, sare, piper, cascaval.
- 12 ciuperci
- 1 legătură pătrunjel
- 1 ceapă
- 2-3 linguri ulei
- sare
- piper
- 200 g caşcaval
Mod de preparare:
Cureţi ciupercile şi le speli foarte bine. Tai codiţele cubuleţe fine ‘şf le căleşti împreună cu ceapa, timp de 10 minute, in ulei încins.
Adaugi sare şi piper, după gust şi jumătate de legătură pătrunjel tocat mărunt. Umpli ciupercile cu această compoziţie şi le aşezi într-o tavă.
Razi caşcaval deasupra şi introduci tava în cuptor pentru 15-20 de minute. Ornezi cu fire de pătrunjel.
Ciuperci umplute cu patrunjel si cascaval
Pofta buna!