Pizza cu Ciuperci Pleurotus, Mozzarella și Rucola: Pizza este unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, oferind infinite posibilități de personalizare și adaptare. Pizza cu ciuperci pleurotus este o variantă sănătoasă și delicioasă, care combină textura și aroma unică a ciupercilor pleurotus cu delicatețea mozzarella și prospețimea rucolei. Această rețetă este […]
Ciuperci umplute cu piept de pui si ardei gras
PrinteazaCiuperci umplute cu piept de pui si ardei gras din: ciuperci mari champignon, pipet de pui, ardei gras roşu sau capia, usturoi, frunze de pătrunjel, sare, piper macinat, oua, caşcaval, smântână, unt.
Ingrediente:
- 12 ciuperci mari champignon
- 300 g piept de pui
- 1 ardei gras roşu sau capia
- 2 căţei de usturoi
- frunze de pătrunjel tocat fin
- sare
- piper măcinat
- 2 ouă
- 100 g caşcaval ras
- 200 g smântână
- puţin unt
Mod de preparare:
Scoţi codiţele, speli ciupercile, le întorci şi le laşi la scurs. între timp, pregăteşti umplutura astfel: macini carnea împreună cu usturoiul, tai mărunt ardeiul şi frunzele, condimentezi şi amesteci bine.
Pui hârtie de copt într-o tavă, aşezi ciupercile, pui în fiecare o bucăţică de unt şi umpli fiecare ciupercă cu compoziţia preparată.
Torni pe fiecare ciupercă umplută puţin ulei de măsline, dar nu mult şi dai tava la cuptorul bine încălzit, timp de aproximativ 20 de minute.
Baţi ouăle cu smântână şi caşcavalul şi pui din compoziţie pe fiecare ciupercă, cu lingura. Mai dai apoi tava cu ciupercile la cuptor, pentru 10 minute.
Serveşti această garnitură cu piept de pui, fript pe grătar sau preparat la cuptor.
Ciuperci umplute cu piept de pui si ardei gras
Pofta buna!
Ciuperci Champignon la Grătar – sunt o opțiune excelentă pentru o masă ușoară, sănătoasă și plină de savoare. Aceste ciuperci sunt bogate în nutrienți și au un gust delicios atunci când sunt preparate corect. Grătarul le conferă o aromă distinctă, transformându-le într-un fel de mâncare ideal pentru orice ocazie. Reteta Ciuperci Champignon la Grătar Ingrediente: […]