Ciuperci umplute cu pui

Printeaza

Ciuperci umplute cu pui din: ciuperci, pulpe de pui, morcov, ceapa, sare, piper, ulei, salata.

Ingrediente:

  • 12 ciuperci mai mari
  • 2 pulpe de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • sare
  • piper
  • ulei
  • frunze de salată pentru decor

 

Mod de preparare:

Ciuperci umplute cu pui: Cureţi ciupercile, le tai picioruşele şi opăreşti pălăriile în apă cu sare.

Tai mărunt picioruşele, toci ceapa şi dai pe râzătoare morcovul curăţat, apoi le căleşti pe toate în ulei.

Adaugi carnea dezosată şi tăiată mărunt, potriveşti de sare şi piper, mai laşi puţin pe foc şi dai totul deoparte.

Umpli pălăriile opărite ale ciupercilor cu această compoziţie, le aşezi într-o tavă cu puţin ulei şi apă şii le dai la cuptor pentru 35-40 de minute.

Când sunt gata le aşezi pe un platou cu salată verde (inu e obligatoriu) şi le aduci la masă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 

 

1 comentariu

  1. promit ca incerc si eu ciupercile astea 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.