Ciuperci umplute cu spanac

Printeaza

Ciuperci umplute cu spanac din: ciuperci, spanac, ulei de masline, usturoi.

Ingrediente:

  • 20 de ciuperci
  • 100 g spanac
  • ulei de măsline
  • 4 căţei de usturoi

 

Mod de preparare:

Ciuperci umplute cu spanac: Intr-o tigaie se pune la încălzit puţin ulei de măsline, se adaugă vreo 4 căţei de usturoi striviţi.

adaugă spa­nacul şi se căleşte totul câteva minute.

curăţă şi se taie cozile ciupercilor. Ciupercile se pun într-un vas termorezistent care se unge cu puţin ulei de măsline.

umplu ciupercile cu spanacul călit.

dau la cuptor pentru circa 20 de minute. servesc calde.

 

Pofta buna!

 

 

Terci de Ovăz cu Semințe de Chia și Fructe Proaspete

Terci de Ovăz cu Semințe de Chia și Fructe Proaspete: o opțiune de mic dejun sănătoasă și nutritivă, ideală pentru a începe ziua cu energie. Acest terci este plin de fibre, proteine și antioxidanți, datorită ingredientelor sale naturale și pline de beneficii pentru sănătate. Timp de preparare Pregătire: 5 minute Gătire: 15 minute Total: 20 […]

Apple Cider Old Fashioned

Apple Cider Old Fashioned: Rețetă Completă și Ghid pentru Servire. O reinterpretare sezonieră a clasicului cocktail Old Fashioned. Combinând notele bogate de bourbon sau whiskey cu dulceața cidrului de mere și aromele calde ale condimentelor de toamnă, acest cocktail este perfect pentru serile reci de toamnă și iarnă. Este ideal pentru petreceri de sărbători sau […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.