Ciuperci umplute cu telemea de vaca

Printeaza

Ciuperci umplute cu telemea de vaca din: ciuperci, ardei gras, telemea de vaca, unt, rosii, rozmarin, sare si piper.

Ingrediente:Ciuperci_umplute_cu_telemea_de_vaca

  • 12 ciuperci mari proaspete
  • 1 ardei gras
  • 200 g telemea de vaca
  • 50 g unt
  • 2 rosii
  • 2 fire rozmarin
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Indepărtaţi picioruşul ciupercilor, spălaţi-le, scurgeţi-le de apă, apoi picioruşele tocaţi-le mărunt.

Curăţaţi ardeiul gras de cotor şi seminţe, spă- lati-l şi tăiaţi-l în cubuleţe.

Căliţi într-o tigaie în unt ardeiul gras împreună cu ciupercile tocate, apoi după 3-4 minute adăugaţi roşiile opărite, curăţate de pieliţă şi tăiate în cubuleţe şi rozmarinul tocat mărunt.

Căliţi totul la foc mic-încă 2-3 minute, după care luaţi tigaia de pe foc, lăsaţi 5 minute să se răcească şî adăugaţi telemeaua mărunţită.

Potriviţi de sare şi piper, omogenizaţi bine şi cu acest amestec umpleţi pălăriile ciuperci­lor.

Puneţi ciupercile astfel umplute într- o tavă pe hârtie de copt şi coaceţi-le în cuptor la foc potrivit circa 30 de minute sau până când se rumenesc bine.

Ciuperci umplute cu telemea de vaca

Ciuperci_umplute_cu_telemea_de_vaca

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Perfecte pentru masa de Craciun 😉

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.