Ciuperci umplute cu ton si mix de branzeturi din: ciuperci, ton, gouda, parmezan, maioneza, ceapa verde. Ingrediente: 500 gr ciuperci proaspete (15 ciuperci potrivite) 1 conserva ton 60 gr gouda rasa 2 linguri parmezan ras 3 linguri maioneza 1 fir ceapa verde, tocata Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170 C. Spalati ciupercile […]
Ciuperci umplute cu carne de carnati din: ciuperci, carnati, crema de branza. Ingrediente: 30 ciuperci potrivite 1 kg carnati 1 pachet crema de branza Mod de preparare: Preincalziti cuptorul la 170 C. Spalati ciupercile si indepartati cozile. Rumeniti carnea de carnati si amestecati cu crema de branza. Umpleti ciupercile si dati la […]
Ciuperci umplute cu carne de crab din: ciuperci, carne de crab, crema de branza, maioneza, parmezan, ceapa verde, sos tabasco, piper. Ingrediente: 30 ciuperci potrivite 1 conserva carne de crab 1 pachet crema de Branza 50ml maioneza 50gr parmezan ras 10-12 fire ceapa verde, tocata 1 strop sos tabasco 1/4 lingurita piper Mod de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.