Supa de ciuperci cu tofu din: ceapa, morcovi, telina, pastarnac, faina, ciuperci, ulei, tofu, sare si piper. Ingrediente: 2 cepe 2 morcovi 1 ţelină 1 păstârnac 1 lingură făină 400 g ciuperci 3 – 4 linguri ulei 2 l apă 200 g tofu sare piper Mod de preparare: Se pun legumele cu apă şi […]
Ciuperci umplute cu tofu
PrinteazaCiuperci umplute cu tofu din: ciuperci, ceapa verde, usturoi, sos de ciuperci, tofu, porumb, ulei de susan, sare, piper.
- 10 ciuperci
- 3 cepe verzi, tocate
- 1 catel de usturoi
- 2 linguri sos de ciuperci
- 275 g tofu marinat, tocat
- 200 g porumb
- 2 linguri ulei de susan
- sare si piper
Mod de preparare:
Preinalziti cuptorul la 200C.
Tocat coditele de la ciuperci si amestecati impreuna cu ceapa, usturoiul si sosul de ciuperci intr-un bol.
Adaugati tofu si porumbul, asezonati cu sare si piper si umpleti ciupercile.
Ungeti cu ulei de susan si aranjati ciupercile intr-o tava.
Gatiti 12-15 minute si serviti.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Ciuperci umplute cu tofu si porumb
Ciuperci umplute cu tofu si porumb din: ciuperci, ceapa verde, usturoi, sos de ciuperci, tofu, porumb, ulei de susan, sare, piper. Ingrediente: 8 ciuperci mari 3 cepe verzi, tocate 1 catel de usturoi 2 linguri sos de ciuperci 250 g tofu marinat, tocat 200 g porumb din conserva 2 linguri ulei de susan sare si […]
Pofta buna!