Ciuperci umplute cu orez si rosii din: ciuperci, orez, rosie, mozzarella, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 10 ciuperci mari 5 linguri orez o roşie 2 linguri mozzarella rasă 1/2 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Orezul se fierbe în apă cu un praf de sare pentru 10 minute. Intre timp, ciupercile se curăţă şi […]
Ciuperci umplute cu ton si mix de branzeturi
PrinteazaCiuperci umplute cu ton si mix de branzeturi din: ciuperci, ton, gouda, parmezan, maioneza, ceapa verde.
Ingrediente:
- 500 gr ciuperci proaspete (15 ciuperci potrivite)
- 1 conserva ton
- 60 gr gouda rasa
- 2 linguri parmezan ras
- 3 linguri maioneza
- 1 fir ceapa verde, tocata
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170 C. Spalati ciupercile si indepartati coditele.
Amestecati tonul cu gouda, parmezan, maioneza si ceapa verde si omogenizati.
Umpleti ciupercile si asezati intr-o tava. Adaugati apa sa acopere fundul tavii.
Dati la cuptor 15 minute, serviti calde.
Ciuperci umplute cu ton si mix de branzeturi – 15 ciuperci, fiecare contine
- 1 gr carbohidrati
- o urma de fibra
- 4 gr proteina
Pofta buna!
poate iti place si:
Ciuperci umplute in vin
Ciuperci umplute in vin din: ciuperci, ardei, dovlecel, morcov, ceapa, sunca, cimbru, ulei, vin, sare, piper. Ingrediente: 8 ciuperci un dovlecel un morcov o ceapă un ardei gras 150 g şuncă cimbru 3 linguri ulei 100 ml vin alb 1/2 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Ceapa, dovlecelul şi ardeiul, toate tăiate mărunt, împreună […]
Pofta buna!