Ciuperci umplute in vin

Printeaza

Ciuperci umplute in vin din: ciuperci, ardei, dovlecel, morcov, ceapa, sunca, cimbru, ulei, vin, sare, piper.

Ingrediente:

  • 8 ciuperci
  • un dovlecel
  • un morcov
  • o ceapă
  • un ardei gras
  • 150 g şuncă
  • cimbru
  • 3 linguri ulei
  • 100 ml vin alb
  • 1/2 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ciuperci umplute in vin: Ceapa, dovlecelul şi ardeiul, toate tăiate mărunt, împreună cu morcovul ras se pun la călit în două linguri de ulei.

Picioruşele ciupercilor se taie mărunt şi se adaugă peste legume.

lasă 10 minute, se trage vasul de pe foc şi se adaugă şunca tăiată mărunt.

potriveşte gustul de sare, piper, cimbru, se adaugă pătrunjelul tocat şi se umplu pălăriile.

aşază ciupercile într-un vas de cuptor, se stropesc cu uleiul rămas, se adaugă şi vinul şi se lasă 20 de minute la cuptor.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Ciorba de burta, reteta gustoasa si usor de preparat

burta de vita, ceapa, morcovi, cartofi, usturoi, ulei, supa de pui, faina, boia de ardei, smantana, zeama de lamaie, patrunjel. Ciorba de burtă este un preparat tradițional din bucătăria românească, iar această rețetă adaugă o notă de eleganță cu ingredientele și aromele sale. De-a lungul […]

Ketchup de Casă pentru Iarnă

rosii, ceapa, usturoi, otet de cidru de mere, zahar brun, sare, piper negru, cuisoare, scortisoara, nucsoara.   Ingrediente: 2 kg roșii coapte și zemoase 1 ceapă mare, tocată mărunt 2 căței de usturoi, mărunțiți 1/2 cană oțet de cidru de mere 1/2 cană zahăr brun 1 lingură sare 1/2 […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.