Ciuperci cu usturoi si marar

Printeaza

Ciuperci cu usturoi si marar din: ciuperci, ulei de masline, usturoi, marar, sare, piper.

Ingrediente:Ciuperci_cu_usturoi_si_marar

  • 800 g ciuperci proaspete
  • 50 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatua marar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ciupercile, spăla-ţi le, scurgeţi-ie bine. încingeţi uleiul într-o tigaie şi rumeniţi uşor căţeii de usturoi.

Scoateţi usturoiul şi în uleiul aromat puneţi ciupercile şi prăjiţi-le la foc potrivit până se evaporă aproape toată zeama lăsată de acestea.

La final potriviţi de sare şi piper şi adăugaţi mărarul tăiat mărunt.

Ciuperci cu usturoi si marar

Ciuperci_cu_usturoi_si_marar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.