Ciuperci cu usturoi şi smântână
PrinteazaO reteta de ciuperci cu usturoi si smantana din: ciuperci, smantana, iaurt, usturoi, marar verde si patrunjel verde.
- 300 g ciuperci albe de cultura, mai mici
- 250 ml smantana
- 150 ml iaurt sau sana
- 5 catei de usturoi
- 1 legatura marar verde
- 1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare:
Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le şi tăiaţi- le în feliuţe. Dacă ciupercile sunt prea mici, tăiaţi-le în sferturi. Stropiţi-le cu zeamă de lămâe şi puneţi-le într-un castron mai mare. Pisaţi mărunt us¬turoiul, frecaţi-l cu o lingură de lemn pentru a obţine o pastă cât mai fină, apoi adăugaţi smântână şi iaurtul.
Turnaţi amestecul peste ciuperci, adăugaţi mărarul şi pătrunjelul toca¬te mărunt. Amestecaţi ingredientele uşor, pentru a nu rupe ciupercile şi serviţi preparatul imediat.
Ciuperci cu usturoi şi smântână
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciuperci cu smantana si usturoi
- ciuperci cu usturoi si smantana
- ciuperci cu smantana si usturoi reteta
- reteta ciuperci cu smantana si usturoi
- sos de ciuperci cu smantana si usturoi
- ciuperci cu smantana si marar
- ciuperci cu iaurt si usturoi
- sote de ciuperci cu smantana
O sa incerc si eu reteta asta