Ciuperci cu usturoi şi smântână

Printeaza

O reteta de ciuperci cu usturoi si smantana din: ciuperci, smantana, iaurt, usturoi, marar verde si patrunjel verde.

Ingrediente:Ciuperci cu usturoi şi smântână

  • 300 g ciuperci albe de cultura, mai mici
  • 250 ml smantana
  • 150 ml iaurt sau sana
  • 5 catei de usturoi
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ciupercile, spălaţi-le şi tăiaţi- le în feliuţe. Dacă ciupercile sunt prea mici, tăiaţi-le în sferturi. Stropiţi-le cu zeamă de lămâe şi puneţi-le într-un castron mai mare. Pisaţi mărunt us¬turoiul, frecaţi-l cu o lingură de lemn pentru a obţine o pastă cât mai fină, apoi adăugaţi smântână şi iaurtul.

Turnaţi amestecul peste ciuperci, adăugaţi mărarul şi pătrunjelul toca¬te mărunt. Amestecaţi ingredientele uşor, pentru a nu rupe ciupercile şi serviţi preparatul imediat.

Ciuperci cu usturoi şi smântână

Ciuperci cu usturoi şi smântână

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • ciuperci cu smantana si usturoi
  • ciuperci cu usturoi si smantana
  • ciuperci cu smantana si usturoi reteta
  • reteta ciuperci cu smantana si usturoi
  • sos de ciuperci cu smantana si usturoi
  • ciuperci cu smantana si marar
  • ciuperci cu iaurt si usturoi
  • sote de ciuperci cu smantana

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.