Bibilică Glazurată cu Nuci Pecan și Sirop de Arțar – este o alegere excelentă pentru un fel principal rafinat și deosebit, perfect pentru ocazii speciale. Cu o textură delicată și un gust unic, această pasăre se combină de minune cu nucile pecan crocante și dulceața subtilă a siropului de arțar. Această rețetă îți va permite […]
Ciuperci usturoiate
PrinteazaCiuperci usturoiate din: ciuperci, ceapa, usturoi, vin alb, unt, marar, zeama de lamaie, sare si piper.
Ingrediente:
- 1 kg ciuperci mari carnoase
- 2 cepe
- 6 catei de usturoi
- 1 cescuta cu vin alb sec
- 2 lingurite cu unt
- 1 legatura de marar
- 2 lingurite cu zeama de lamaie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Ciuperci usturoiate: Curăţă ciupercile, taie-le în sferturi şi stropeşte- le cu puţină zeamă de lămâie. Separat, taie ceapa julien şi căleşte-o în untul topit.
Adaugă ciupercile şi lasă-le să se înăbuşe bine în zeama pe care o lasă.
Presară un praf de sare şi piper şi stropeşte- le din când în când cu vinul alb. Spre final, pune căţeii de usturoi zdrobiţi cu podul palmei.
Pofta buna!
Bibilică Glazurată cu Nuci Pecan și Sirop de Arțar
Tacos de Pește cu Brânză Gouda
Tacos de Pește cu Brânză Gouda – un preparat delicios și sănătos, perfect pentru o masă rapidă și plină de arome. Combinând prospețimea peștelui cu gustul bogat al brânzei Gouda, aceste tacos sunt o explozie de texturi și gusturi care vor încânta papilele gustative. Descoperă cum să prepari această rețetă simplă și savuroasă pentru a […]