Ciuperci cu vita

Printeaza

Ciuperci cu vita din: carne de vita, ciuperci, ulei, sare, piper, faina, ceapa, patrunjel, smantana, vin.

Ingrediente:

  • 800 g carne de vită
  • 800 g ciuperci
  • 120 ml ulei
  • sare
  • piper
  • 1 lingură de făină
  • 2 cepe
  • pătrunjel verde
  • 200 g smântână
  • 1/2 pahar de vin

 

 

Mod de lucru:

Tăiaţi carnea în bucăţi, săraţi-le şi înăbuşiţi-le în ulei cu ceapa tocată mărunt şi sare.

Adăugaţi făina dezlegată cu puţină supă sau apă. Tăiaţi ciupercile julien, puneţi-le peste carne, adăugaţi vinul, puţin piper şi lăsaţi vasul să clocotească până când ciupercile sunt gata.

Aduceţi la masă smântână, puneţi-o peste ciuperci şi decoraţi preparatul cu pătrunjel verde.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.