Ciuperci

Printeaza

 Ciuperci

Igrediente:Ciuperci

  • 1 kg ciuperci
  • 2 legături de mărar
  • sare
  • piper
  • 15 fire de ceapă verde
  • 500 g roşii sau 11/2 lingură de bulion pastă
  • 3/4 lingură de făină
  • 3/4 pahar vin
  • 150 g unt sau ulei

 

Mod de preparare:

Ciupercile se spală bine şi se taie felii groase.

Se sotează în unt sau ulei cu ceapa verde tăiată mărunt, cu sare, apoi se pune făina, roşiile curăţate si tăiate, 1/4 1 apă şi vinul şi se fierb la foc domol circa 30 minute.

La urmă se pune piper pisat şi verdeaţa tocată. Se pot servi şi în tarte coapte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.