Rulouri de piept de pui in sos de unt cu usturoi din: piept de pui, pesmet, parmezan, patrunjel, sare, piper, usturoi, lamaie, paprika, unt. Carnea de pui este o sursă excelentă de proteine cu valoare biologică ridicată. Aceasta înseamnă că conține toți aminoacizii esențiali necesari pentru creșterea și întreținerea țesuturilor corpului. Săracă în grăsimi saturate: […]
Ciupercute champignon umplute
PrinteazaCiupercute champignon umplute din: ciuperci, ceapa, cascaval, patrunjel, ulei, faina, pesmet, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g champignon
- 1 ceapă
- 50 g caşcaval ras
- câteva fire de pătrunjel tocat
- 1 ceaşcă de ulei
- 1 ou
- 1 lingură făină
- sare şi piper
- 3 linguri pesmet
Mod de preparare:
Ciupercuţele se curăţă şi se spală, se toacă mărunt cotoarele şi se călesc într-o lingură de ulei împreună cu ceapa tocată. Când scade zeama, se iau de pe foc, se adaugă sare, piper, pătrunjel tocat şi caşcaval ras.
Fiecare pălărie se umple cu această compoziţie, apoi se prind câte două pălării umplute, faţă în faţă, cu ajutorul unei scobitori.
Se bate oul cu sare şi piper, se adaugă făină.
Fiecare pereche de ciupercuţe se trece prin pesmet, apoi prin ou bătut şi iar prin pesmet. Se prăjesc perechile de ciupercuţe câteva minute în ulei încins şi se scot pe şerveţele absorbante.
Pofta buna!
Kamikaze Shot din: vodca, triple sec, suc de lamaie. Este un amestec simplu, format în mod tradițional din trei ingrediente principale: vodka, Triple Sec (lichior de portocale) și suc de lămâie proaspăt stors. Acest cocktail este cunoscut pentru gustul său puternic și răcoritor și este servit în mod obișnuit în pahare pentru shot-uri. Ingrediente: […]