Ciupercute cu ton si capere

Printeaza

Ciupercute cu ton si capere din: oua, ton, maioneza, capere, rosii, sare si piper.

Ingrediente:Ciupercute_cu_ton_si_capere

  • 8 ouă
  • 150 g ton
  • 150 g maioneză
  • 2 linguri capere tocate
  • 8 roșii
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie în două, transversal, 8 ouă fierte tari.  Se scot gălbenușurile și se pasează cu 150 g ton (în suc propriu, scurs) și 150 g maioneză, sare și piper. Se înglobează 2 linguri capere tocate (de la borcan) și se șprițează compoziția în jumătățile de ouă.

Se taie căpăcelele de la 8 roșii (restul de roșie se folosește la alte preparate), se așază pe jumătățile de ouă și se fac deasupra puncte cu ma­io­neză.

Ciupercute cu ton si capere

Ciupercute_cu_ton_si_capere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.