Ciuperci umplute cu oua jumari si tarhon din: ciuperci, oua, smantana, tarhon, sare si piper. Ingredinte: 1/2 kg ciuperci 2 oua 1 lingura smantana 1 lingurita tarhon tocat marunt sare piper Mod de preparare Se scot piciorusele de la ciuperci, se curata si se spala sub un jet de apa. Palariile ciupercilor, spalate si […]
Oua de prepelita cu ciuperci din: ciuperci, tarhon, smantana, nucsoara, oua de prepelita, margarina, sare, piper. Ingrediente: 8 ciuperci Champignon cateva fire de tarhon 2 linguri smantana 1 praf nucsoara rasa 8 oua de prepelita 50 g unt sau margarina sare piper negru macinat Mod de preparare: Speli ciupercile, le ştergi şi le scoţi picioruşele, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.