Ciupercute umplute cu cascaval
PrinteazaO reteta delicioasa de ciuperci umplute cu cascaval din: ciuperci, marar, patrunjel, sare, piper, cascaval, pesmet, ceapa, ulei si patrunjel.
- 500 g ciuperci
- o legatura de marar
- o legatura de patrunjel
- sare
- piper
- 150 g cascaval ras
- 2 linguri pesmet
- o ceapa potrivita
- ulei pentru prajit
- 2-3 fire patrunjel
Mod de preparare:
Se curăţă ciupercuţele de pieliţe, se spală în câteva ape.
Pălărioarele se pun să se scurgă de apă, iar codiţele se toacă mărunt împreună cu ceapa şi se pun la călit.
Se călesc ciupercile până lasă toată zeama, se presară sare şi piper, după gust, se amestecă cu verdeaţa, iar la sfârşit se pune pesmetul.
Pălărioarele se aşază în tavă, se presară sare şi câteva picături de ulei şi se umplu cu compoziţia preparată.
Se bagă în cuptorul bine încins şi se lasă 30 de minute.
După ce s-au rumenit, se presară caşcavalul şi se mai lasa cateva minute la cuptor. se servesc calde, ornate cu patrunjel verde si, eventual cascaval ras.
Ciupercute umplute cu cascaval
Poftă bună!
Foarte bune mi-au iesit ciupercutele
Bune rau ciupercutele. Eu am folosit un cascaval mai gras. Foarte bun a iesit.