Clafoutis cu mazare si ardei

Printeaza

Clafoutis cu mazare si ardei din: oua, lapte, faina, mustar, mazare, ardei, branza, chives.

Ingrediente:Clafoutis_cu_mazare_si_ardei

  • 4 ouă mari
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri cu făină
  • 2 linguri cu muştar
  • 200 g mazăre congelată (sau proaspătă, fiartă câteva minute)
  • 90 g ardei
  • 150 g ceddar, rasă
  • 1 lingură cu chives, tăiat mărunt

 

Mod de preparare:

Decongelează mazărea. într-un castron, bate ouăle cu laptele, făina, muştarul, sare şi piper din belşug.

Lasă deoparte 10 minute.

Preîncălzeşte cuptorul la 200 grade. Pune mazărea şi ardeii în vas. Deasupra toarnă  compoziţia de ouă, apoi presară brânza şi chives.

Coace timp de 35-40 de minute, până când compoziţia s-a întărit, a devenit aurie şi a crescut. Serveşte preparatul călduţ, cu pâine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.