Clatita alpina

Printeaza

Clatita alpina din: cartofi, mere, slanina, unt, ceapa, salam.

Ingrediente:Clatita alpina

  • 500 g cartofi
  • 500 g mere
  • 75 g slănină
  • 2 linguri unt
  • 1 ceapă
  • 300 g  salam

 

Mod de preparare:

Cureţi cartofii, îi speli, apoi îi tai în cuburi, pe care le pui în apă clocotită cu sare. Laşi să fiarbă câteva minute. Adaugi merele, curăţate şi tăiate cuburi.

După ce au fiert la foc mic, scurgi apa. Zdrobeşti cartofii şi îi amesteci cu merele, apoi adaugi slănina tăiată cuburi, ceapa şi salamul prăjite împreună. Dai forma unei clătite şi rumeneşti pe ambele părţi, în unt încins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.