Clătită picantă

Printeaza

Clătită picantă

Clătită picantă

Ingrediente:

Pentru umplutură

  • 300 g bacon
  • 4 roşii
  • 200 g caşcaval
  • 2 cepe
  • ulei

Pentru clătită

  • 300 g făină
  • 300 ml apă minerală
  • 50 g ulei
  • 25 g zahăr
  • sare
  • chilii

Mod de preparare:

Taie baconul în fâşii subţiri şi rumeneşte-lîn puţin ulei. Separat, amestecă ingredientele pentru clătite până obţii o compoziţie de consistenţa unei smântâni.

Toarnă aluat cu polonicul într-o tigaie unsă cu ulei, acoperind toată suprafaţa. Rumeneşte clătita, nu foarte tare, pe ambele părţi. După ce ai terminat de copt toate clătitele umple-le cu bacon prăjit şi fâşii de caşcaval, roşie şi ceapă.

Rulează uşor şi serveşte-le fie calde, fie reci.  Ai grijă ca în compoziţia de clătite să presari cu mare grijă praful de chilii pentru a nu ieşi prea picantă.

Clătită picantă

Clatita picanta.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.