Clatite aromate umplute cu legume
PrinteazaO reteta de clatite umplute cu legume din: faina, oua, lapte, sare, ceapa verde, ulei de floarea soarelui, ciuperci, rosii cherry, ceapa, usturoi si piper.
- 200 g faina
- 4 oua
- 250 ml lapte
- sare
- 2 legaturi ceapa verde
- 4 linguri ulei de floarea soarelui
- 500 g ciuperci champignon
- 500 g rosii cherry
- 1 ceapa
- 1 catel de usturoi
- piper
Mod de preparare:
Se bat ouăle cu lapte, sare şi făină; se lasă aluatul să se odihnească cca 10 min. Se taie mărunt ceapa verde. Intr-o tigaie mare se încing pe rând 2 linguri de ulei şi se coc 8 clătite.
Inainte de a le întoarce pe partea cealaltă, pe suprafaţa umedă se presară 1-2 linguriţe de rondele de ceapă verde; se coc şi apoi se păstrează la cald.
Se pregătesc legumele; se taie ciupercile în două sau în patru şi roşiile, în jumătăţi. Se toacă usturoiul şi ceapa; se călesc în restul de ulei, până ce devin translucide.
Se adaugă ciupercile şi se prăjesc ta foc iute. Se pun şi roşiile, se amestecă şi se lasă să fiarbă l;a foc moale cca 2 min. Se umplu clătitele cu acest amestec şi se ornează.
Clatite umplute cu legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- clatite umplute cu legume