Clatite aromate umplute cu legume

Printeaza

O reteta de clatite umplute cu legume din: faina, oua, lapte, sare, ceapa verde, ulei de floarea soarelui, ciuperci, rosii cherry, ceapa, usturoi si piper.

Ingrediente:Clatite aromate umplute cu legume

  • 200 g faina
  • 4 oua
  • 250 ml lapte
  • sare
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 4 linguri ulei de floarea soarelui
  • 500 g ciuperci champignon
  • 500 g rosii cherry
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • piper

 

Mod de preparare:

Se bat ouăle cu lapte, sare şi făină; se lasă aluatul să se odihnească cca 10 min. Se taie mărunt ceapa verde. Intr-o tigaie mare se încing pe rând 2 linguri de ulei şi se coc 8 clătite.

Inainte de a le întoarce pe partea cealaltă, pe suprafaţa umedă se presară 1-2 linguriţe de rondele de ceapă verde; se coc şi apoi se păstrează la cald.

Se pregătesc legumele; se taie ciupercile în două sau în patru şi roşiile, în jumătăţi. Se toacă usturoiul şi ceapa; se călesc în restul de ulei, până ce devin translucide.

Se adaugă ciupercile şi se prăjesc ta foc iute. Se pun şi roşiile, se amestecă şi se lasă să fiarbă l;a foc moale cca 2 min. Se umplu clătitele cu acest amestec şi se ornează.

Clatite umplute cu legume

Clatite aromate umplute cu legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • clatite umplute cu legume

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.