Clatite bogate

Printeaza

Clatite bogate din: dovlecei, vanata, ardei, ceapa, rosii, pulpa de porc, sare, piper, ulei de masline, oua, lapte, ulei, faina, patrunjel si cimbru.

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • o vanata
  • 3 ardei
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 400 g pulpa de porc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline

pentru aluatul de clatite:

  • 2 oua
  • 300 ml lapte
  • 3 linguri ulei de floarea soarelui
  • 5-6 linguri faina
  • patrunjel
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Se taie bucata de carne cubuleţe. Se călesc în ule­iul uşor încins şi se adaugă ceapa tăiată solzişori.

Se toarnă puţină apă călduţă şi restul le­gumelor: ardeii feliaţi, dovleceii tăiaţi cubuleţe, vânata tăiată felii si scursă de sucul toxic şi roşiile.

Se condimentează cu sare şi piper şi se bagă în cup­tor, aproximativ 15 minute.

Se amestecă toate ingredien­tele pentru aluatul de clătite. Se prăjesc în tigaia unsă cu puţin ulei şi se umplu cu tocana de legume.

Se servesc ornate cu cimbru şi pătrunjel proaspăt.

Clatite bogate

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.