Clatite cu branza si ceapa la cuptor

Printeaza

Clatite cu branza si ceapa la cuptor din: oua, lapte, faina, sare, ulei, branza de vaci, smantana, ceapa verde, spanac, sare, piper, rosii, ulei, cascaval.

Ingrediente:

Pentru aluat:

  • 2 ouă
  • 500 ml lapte
  • 250 g făină
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri ulei

Pentru umplutură:

  • 200 g brânză de vaci
  • 2 linguri smântână
  • 1 legătură ceapă verde
  • 300 a spanac
  • sare
  • piper
  • 2 roşii
  • 1 lingură ulei
  • 50 g caşcaval

 

 

Mod de preparare Clatite cu branza si ceapa la cuptor:

Baţi ouăle cu laptele, încorporezi făina şi un praf de sare.

La final, trebuie să obţii un aluat de consistenţa unei smântâni grase, pe care-l dai la frigider 30 de minute.

Ungi tigaia cu ulei şi fad clătitele.

Mixezi brânza de vad bine scursă cu sare şi piper, adaugi spanacul tăiat mărunt, smântână, cepele tocate şi omogenizezi.

Umpli clătitele, le rulezi şi le feliezi. Ungi o formă cu ulei şi aşezi feliile de clătite. Pui deasupra roşiile tocate.

Razi caşcavalul şi dai tava la cuptor până când se rumenesc clătitele.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.