Clatite cu branza si ceapa rosie

Printeaza

Clatite cu branza si ceapa rosie din: faina, oua, lapte, ulei, sare, ceapa rosie, mozzarella, marar, miere, vin rosu, ulei de masline, frunze de busuioc, sare si piper.

Ingrediente:

aluatul de clatite:

  • 250 g faina
  • 4 oua
  • 400 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • un praf de sare

umplutura:

  • 3 cepe rosii
  • 200 g mozzarella
  • 1 legatura marar
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri vin rosu
  • 1 lingura ulei de masline
  • cateva frunze de busuioc
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Clatite cu branza si ceapa rosie: Cerni faina intr-un castron, adaugati pe rand ouale batute, sare, laptele si uleiul. Amestecati compozitia pana cand devine omogena, apoi puneti-o la rece pentru 30 de minute.

Pregatiti umplutura: curatati ceapa, taiati-o in rondele si caliti-o in uleiul in care ati adaugati vinul si mierea.

Cand lichidul lasat s-a absorbit in intregime, adaugati amrarul taiat marunt, sare si piper, dupa gust. Lasati compozitia la racit, apoi adaugati mozzarella taiata in cubulete si frunzele de busuioc tocate.

Coaceti clatite din compozitia tinuta la rece si umpleti-le cu amestecul de ceapa, branza si busuioc.

 

Pofta buna!

 

 

 

Sirop de Căpșuni

Sirop de Căpșuni – deal pentru a fi savurat în zilele călduroase de vară. Acest sirop poate fi folosit pentru a îmbogăți gustul apei minerale, limonadei, ceaiurilor reci sau chiar deserturilor. Prepararea unui sirop de căpșuni de casă este simplă și rapidă, iar rezultatul este un produs natural, fără conservanți, care păstrează aroma proaspătă a […]

Tiramisu de Ciocolată Albă

Tiramisu de Ciocolată Albă – Această rețetă aduce o notă de eleganță și rafinament, combinând gustul cremos al mascarpone-ului cu dulceața fină a ciocolatei albe. Ingrediente: Pișcoturi – 300 g: Pișcoturile sunt baza acestui desert, oferind textura stratificată specifică tiramisu-ului. Mascarpone – 500 g: Mascarpone-ul este esențial pentru crema de tiramisu, oferind o textură cremoasă […]

 

Drip Cofee – Cafea Filtru

Drip Cofee – Cafea Filtru – este una dintre cele mai populare metode de preparare a cafelei în America de Nord și nu numai. Aceasta metodă presupune trecerea apei fierbinți prin cafea măcinată așezată într-un filtru, permițând lichidului să se scurgă încet într-un recipient. Istoria Drip Coffee – Drip coffee a început să câștige popularitate […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.