Clatite de ovaz din: ovaz, ou, iaurt, bicarbonat, miere. Ovazul este o planta cereala care este foarte populara in intreaga lume datorita proprietatilor sale nutritive si beneficiilor pentru sanatate. Ovazul este bogat in fibre solubile, proteine, vitamine si minerale, cum ar fi fierul, calciul si magneziul. Acesta contine, de asemenea, antioxidanti si compusi vegetali benefici pentru sanatate. […]
Clatite cu branza sarata si ceapa
PrinteazaClatite cu branza sarata si ceapa din: făina, ulei, unt, sare, lapte, branza feta, ceapa, ceapă verde sau ceapa ciorii.
Ingrediente:
- 125 g făina
- 2 linguri ulei
- 50 g unt
- 1/4 linguriţă sare
- 350 ml lapte
Pentru umplutură:
- 250 g brânză feta
- o ceapă mică
- câteva fire ceapă verde sau ceapa ciorii
- puţin ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Pentru aluat, se topeşte untul, apoi se pregătesc celelalte ingrediente.
Intr-un castron se pun ingredientele pentru aluat în ordinea înscrisă. Se amestecă timp de un minut si apoi se strecoară.
Se coc clătitele în tigaia unsă foarte puţin cu ulei, se umplu apoi cu brânza amestecată cu ceapa răzuită si se aduc la masă legate ca o punguţă cu fite de ceapă verde sau ceapa ciorii.
Clatite cu branza sarata si ceapa
Pofta buna!
poate iti place si:
Clatite cu ciuperci
Clatite cu ciuperci din: ciuperci, sunca, oua, faina, lapte, unt, cascaval. O reteta usor de preparat, foarte simpla si foarte gustoasa. Ingredinte: 250 gr. ciuperci 250 gr. sunca slaba 4 oua faina lapte unt cascaval Mod de preparare Se pregateste un aluat obisnuit de clatite din 4 oua, faina, lapte. Se lasa sa […]
Pofta buna!