Clatite cu carne de pui

Printeaza

Clatite cu carne de pui din: clatite, piept de pui, rosii, ardei, ceapa, usturoi, cascaval, pasta de tomate, oregano, boia dulce, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 16 clatite simple
  • un piept de pui mare
  • 8 rosii
  • 2 ardei
  • 4 cepe
  • 6 catei de usturoi
  • 200 g cascaval
  • 200 g pasta de tomate
  • 2 lingurite oregano
  • 4 linguri boia dulce
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun la călit ceapa, ardeii tăiati fâşii, carnea tăiată bucăţi şi 5 căţei de usturoi. Se adaugă condimentele şi 5 linguri de pastă de roşii. Se mixează roşiile: o treime se pune peste carne, iar restul se păstrează.

Pentru sos, în puţin ulei se pun căţelul de usturoi feliat, restul de pastă de roşii, un pic de apă şi sare şi se fierb.

Clătitele se umplu cu amestecul de carne, se rulează şi se aşază în tava de cuptor. Se toarnă sosul de roşii, se presară caşcavalul şi se dă la cuptor pentru 30 de minute.

Clatite cu carne de pui

Clatite_cu_carne_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.