Clatite cu cartofi noi si dovlecei

Printeaza

Clatite cu cartofi noi si dovlecei din: clatite, cartofi noi, sare, patrunjel, ulei, dovlecei, usturoi, ceapa verde, ridichi, salata verde.

 

Ingrediente:

  • 20 de clatite
  • 1 kg cartofi noi
  • sare
  • 1 legatura patrunjel
  • ulei, dupa gust
  • 2-3 dovlecei
  • 500 ml ulei
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura ceapa verde
  • ridichi sau salata pentru decor
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureti dovleceii si cartofii. Pui cartofii la fiert, iar dovleceii ii tai rondele si ii prajesti in ulei incins pe ambele parti, impreuna cu usturoi, ca sa prinda gust bun.

Ii scoti pe un servetel absorbant si ii potrivesti de sare si piper.

Dupa ce ai fiert cartofii, ii maruntesti, ii sarezi si piperezi, apoi adaugi patrunjel verde tocat fin.

Umpli clatitele cu dovlecei si cu cartofii noi.

Servesti clatitele calde, decorate cu ridichi, salata verde si ceapa verde.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.