Clatite cu cascaval si legume

Printeaza

Clatite cu cascaval si legume din: oua, piure de spanac, apa minerala, bere, faina, sare, piper, cascaval, sunca, ceapa rosie, ardei gras, ceapa verde, rosii cherry, masline, frunze de menta.

 

Ingrediente:

pentru clatite:

  • 4 oua
  • 1 lingura piure de spanac crud
  • 200 ml apa minerala
  • 200 ml bere
  • faina
  • sare
  • piper macinat

pentru umplutura:

  • cate 300 g cascaval si sunca presata
  • 4 oua fierte tari
  • 2 cepe rosii
  • 2 ardei grasi diferit colorati
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 salata verde
  • 5-6 rosii cherry
  • 50 g masline fara samburi
  • frunze de menta

 

Mod de preparare:

Pregatesti doua feluri de clatite. Pentru prima compozitie, mixezi 2 oua cu sare, 3-4 linguri de faina, berea si putin piper.

Lasi compozitia in frigider 1/4 ora.

Prepari pe rand 8 clatite, intr-o tigaie incinsa, unsa cu ulei.

Mixezi ouale ramase cu piureul de spanac, 3-4 linguri de faina, cate 1 praf de sare si piper.

Diluezi treptat cu apa minerala, pana obtii un aluat de consistenta smantanii.

Coci clatite dupa ce ai pastrat aluatul 1/4 ora in frigider.

Cureti si speli ardeii si ceapa. Tai in felii cas-cascavalul, sunca, maslinele si ouale fierte curatate.

Tai ceapa rosie in rondele, salata verde si ardeii in fasii, iar rosiile cherry in jumatati.

Umpli clatitele cu aceste ingrediente, le rulezi si le oferi spre consum dupa 10 minute, taiate in 2-3 bucati.

Clatite cu cascaval si legume

Clatite_cu_cascaval_si_legume

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.