Clatite cu ciuperci si pui din: ceapa, unt, ciuperci, piept de pui, vin alb sec, marar, oua, smantana, cascaval, piper, sare.
Ingredinte:
o ceapa
o lingura unt
o cutie conserva ciuperci
1 piept de pui fiert
1 pahar de vin alb sec
o legatura marar
7 oua
200 gr. smantana
cascaval
piper
sare
Mod de preparare
Se fac clatite din 4 oua, lapte si faina. Umplutura se prepara astfel: se caleste ceapa taiata marunt cu untul timp de 5 minute.
Se adauga ciupercile taiate marunt, cu tot cu zeama de la conserva, pieptul de pui taiat tot marunt, vinul, un virf de cutit de piper, o lingurita sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pina scade zeama de tot.
Se fierb 2 oua, albusul se taie marunt si se adauga la compozitie, iar galbenusul se paseaza.
Dupa ce compozitia s-a racit un pic, se adauga smintana, mararul taiat marunt si un ou crud, amestecindu-se bine.
Cu aceasta umplutura se umplu foile de clatite.
Se unge un vas Jena cu unt, se asaza clatitele una linga alta, ungindu-se cu smintina.
Deasupra se presara cascaval ras. Se da la cuptor pentru 20-30 de minute.
Clatite cu carne de pui si ciuperci din: faina, sare, ou, lapte de soia, ulei, usturoi, ciuperci, carne de pui, ceapa, branza. Ingrediente: Pentru clatite: 125 g făină 1/2 linguriţă cu sare 20 g ou 200 ml lapte de soia 1 lingură cu ulei de floarea-soarelui o tigaie de clătite cu diametrul de 23 cm […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.