Clatite cu crema de piersici

Printeaza

Clatite cu crema de piersici din: nuci caju, suc de lamaie, sirop de agave, sare, umplutura.

 

Ingrediente:

  • două ceşti de nuci caju, puse la înmuiat în apă între două şi patru ore
  • două linguri de suc de lămâie
  • trei linguri de sirop de agave
  • un vârf de linguriţă de sare
  • umplutură pentru clătitele cu cremă de piersici

 

Mod de preparare | Restaurantedelux.ro:

Puneţi nucile caju, sucul de lămâie, siropul de agave şi sarea într-un mixer şi amestecaţi-le până se omogenizează.

Intindeţi un strat subţire de mixtură în tăvile deshidratorului, pe folii nelipicioase.

Deshidrataţi la 63 grade C, timp de o oră. Reduceţi temperatura la 43 grade C şi mai lăsaţi la deshidratat pentru încă douăsprezece până la optsprezece ore.

Tăiaţi hiatul în forme pătrate. întindeţi un strat de Umplutură pentru clătitele cu cremă de piersici pe un capăt şi faceţi pătratul sul.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.