Clatite cu branza si ceapa

Printeaza

Clatite cu branza si ceapa din: faina, lapte, oua, ulei, unt, crema de branza, ceapa.

Ingrediente:Clatite cu branza si ceapa

  • 200 g făină
  • 400 ml lapte
  • 2 ouă
  • 30 ml ulei
  • 20 g unt topit
  • 1 vârf de cuţit de sare
  • 200 g cremă de brânză
  • 2 fire de ceapă verde

 

Mod de preparare:

Bate ouăle cu sarea. Toarnă laptele (la temperatura camerei), apoi untul topit cu uleiul.

Adaugă făina cernută şi amestecă să se omogenizeze. Ia câte un polonic din aluat şi toarnă-l într-o tigaie antiaderentă.

Ţine 1 minut pe fiecare parte. Procedează la fel până termini compoziţia. încorporează mărarul tocat şi ceapa verde în crema de brânză şi sărează.

Umple fiecare clătită cu acest amestec.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.