Clatite cu branza si ceapa
PrinteazaClatite cu branza si ceapa din: faina, lapte, oua, ulei, unt, crema de branza, ceapa.
- 200 g făină
- 400 ml lapte
- 2 ouă
- 30 ml ulei
- 20 g unt topit
- 1 vârf de cuţit de sare
- 200 g cremă de brânză
- 2 fire de ceapă verde
Mod de preparare:
Bate ouăle cu sarea. Toarnă laptele (la temperatura camerei), apoi untul topit cu uleiul.
Adaugă făina cernută şi amestecă să se omogenizeze. Ia câte un polonic din aluat şi toarnă-l într-o tigaie antiaderentă.
Ţine 1 minut pe fiecare parte. Procedează la fel până termini compoziţia. încorporează mărarul tocat şi ceapa verde în crema de brânză şi sărează.
Umple fiecare clătită cu acest amestec.
Pofta buna!