Clatite cu branza telemea si somon afumat

Printeaza

Clatite cu branza telemea si somon afumat din: faina, lapte, branza telemea, smantana, somon afumat, castravete, ulei, sare.

Ingrediente:Clatite_cu_branza_telemea_si_somon_afumat

  • 100 g făină
  • 200 ml lapte
  • 200 g brânză telemea
  • 100 g smântână
  • 6-8 fâșii somon afumat
  • 1 castravete
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă făina cu un praf de sare. Se adaugă oul și se toarnă laptele. Se amestecă energic, pentru a nu se forma cocoloașe. Se unge o tigaie cu ulei, se prăjește o clătită și se repetă operația. Se amestecă brânza rasă cu smântâna.

Se întinde cremă de brânză pe fiecare clătită, se adaugă somon afumat și un bastonaș de castravete. Se rulează și se servesc reci.

Clatite cu branza telemea si somon afumat

Clatite_cu_branza_telemea_si_somon_afumat

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.