Clatite cu creier

Printeaza

Ingrediente aluat:Clatite cu creier

  • 150 g făină
  • 100 g untură (ulei)
  • 300 ml lapte
  • 100 g unt
  • sare
  • 1ou

Ingrediente umplutura:800 g creier, 4 ouă ,150 g untură (untdelemn)sare 1 ceapă, pătrunjel,piper

Mod de preparare:

Creierul se curăţă şi se fierbe pătrunjelul se toacă ceapa se căleşte în grăsime 2 ouă se bat. Dacă a fiert creierul, se scurge, se taie bucăţele şi se pune pe foc lângă ceapă, amestecându-se cu cele 2 ouă, sare, piper, pătrunjel .

Când s-a întărit niţel amestecătura, se ia de pe foc şi se lasă să se răcească.Se bat celelalte 2 ouă se pune o tigaie cu grăsime pe foc.

Se umplu clătitele, strâns .Se trec prin ou, se tăvălesc prin pesmet, se prăjesc.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.