Clatite cu ficat

Printeaza

 Clatite cu ficat

Ingrediente:Clatite cu ficat

  • 300 g făină
  • 3 ouă
  • 800 ml lapte
  • 400 g ficat de porc
  • 3 cepe
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci făina cu laptele şi ouăle, pui şi un praf de sare şi prăjeştil apoi clătite în ulei încins. După ce le-ai făcut pe toate, le dai deoparte şi pregăteşti umplutura: opăreşti ficatul cu apă clocotită şi sare (pe care o arunci) şi-l tai bucăţele, ceapa o cureţi şi o căleşti în ulei.

După câteva minute adaugi şi ficatul şi le înăbuşi împreună. Treci apoi compoziţia prin maşina de tocat de două ori, potriveşti gustul de sare şi piper şi umpli clătitele pregătite. Le aşezi pe toate într-un vas uns cu ulei şi le dai la cuptor pentru 10-15 minute.

Clătite cu ficat

Clatite cu ficat

Poftă bună!

1 comentariu

  1. As face clatite cu ficat de pui, e mai fraged.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.