Clatite cu gem si telemea

Printeaza

Clatite cu gem si telemea din: ouă, zahar, ulei, bere, lapte, apa minerala, esenta de vanilie, faina, gem, telemea.

 

Ingrediente:Clatite cu gem si telemea

  • 6 ouă
  • 6 linguri zahăr
  • 6 linguri ulei
  • 6 linguri bere
  • 300 ml lapte fiert şi răcit
  • 300 ml apă minerală
  • esenţă de vanilie
  • făină, cât este necesară pentru o compoziţie moale

Pentru umplutură:

  • gem
  • telemea

 

Mod de preparare:

Freci ouăle cu zahărul, apoi adaugi uleiul, berea şi esenţa. Laptele îl amesteci cu apă minerală şi adaugi amestecul în compoziţie, alternând cu făi­na proaspăt cernută.

Laşi compoziaţia la frigider, aproximativ 30 de minute. în­cingi tigaia şi o ungi cu ulei. lei cu polonicul din compoziţie şi torni în tigaie.

Clătita o coci pe ambele părţi, apoi repeţi operaţiunea, până când se termină compoziţia, lei o clătită şi o ungi cu gem, pui altă clătită peste ea şi razi brânză, apoi rulezi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.